Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

måndag 17 maj

Publicerad 2010-05-17 21:30:56 i Blandat,

Måndag igen, dagarna går fort. I dag har det varit lektioner med stallklubben igen. Det var hoppning, en liten bana med tre hinder. Vilma och Dennis gick sina vanliga pass och det gick väl hyfsat. Vilma knallar på ganska glatt. Dennis gör vad han ska men helt utan glädje. Han tycker verkligen inte om att gå runt, runt på ridbanan. Det syns på hela hans kroppspråk.

Efter lektionerna hade vi lite möte. I helgen ska vi ha ridläger och det krävs lite planering framför allt med maten. Det kommer in en instruktör utifrån som varit här tidigare och barnen tycker att det är jätteskoj. Tyvärr blir det ingen övernattning för ett gäng av tjejer ska på kalas på kvällen.

Än så länge är hästarna ute, vi ska snart gå ner och ta in dem. Måste öppna en ny bal idag. Ska borsta av dem lite päls ikväll igen. Leia är i stort sett ombytt till sommarpäls, men Fia och Vilma har fortfarande en del kvar. Dennis är klippt så han har inte så mycket päls att fälla av.

På återseende, UZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela