Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

Torsdag 25 augusti

Publicerad 2011-08-25 13:51:40 i Manboy,

Tiden går, sommarjobbet är avslutat och skoljobbet är påbörjat. Har även fått ytterligare ett extrajobb som copy. Vi får väl se hur det går .... har aldrig skrivit reklam förut men det ska nog gå bra.

Hästarna mår fortfarande fint. Majsan har varit utlånad en vecka till ett krönikespel i en av grannbyarna. Där gjorde hon succé som hon gör överallt. Alla älskar Majsan.

Fia rids fortfarande i skritt men snart ska vi börja trava så smått. Hon är ganska omusklad så jag längtar till vi kommer igång lite mer ordentligt med henne. Manboy stannar inne i boxen tillsammans med någon av de andra ponnyerna och det går okej.

Han har verkligen vuxit. I manken är han omkring 105 cm, men jag har inget att jämföra med så jag vet inte om han är stor eller liten - han är bara fin och blir mer och mer grå.
Leia trivs bra hos sin ryttare och jag har varit där en hel del och lasttränat henne. I lördags var vi iväg och visade henne för en tränare som blev helförtjust i henne. Sedan var vi iväg i tisdags hos ett proffs och visade henne. Frågan var om jag skulle anmäla henne till kvaliteten eller inte. Men proffset tyckte att hon var för otränad ännu så hon tyckte det var dumt. Och så får det bli ... istället blir det lite klubbhoppningar och lokala tävlingar och så får hon fortsätta att utvecklas i sin egen takt.

Småponnierna Saga och Vilma rids ordentligt varje dag och i söndags var tjejen på klubbhoppning i grannklubben och hoppade dem på den stora grusbanan. Det gick toppen och vi fick med oss två rosetter hem.

Ha en go dag, ni som inte tröttnar på att titta in här ibland trots att jag är ursel på att uppdatera, önskar UZ

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-29 22:35:10

Vilken snygging han är !

Postat av: Anna Hagelvik

Publicerad 2011-09-12 12:43:02

Så fantastiskt söt han är er lille Manboy....Då är vi två som är usla på att uppdatera sina bloggar....men man blir alltid glad när det finns ett nytt inlägg och läsa.Ni får ha en härlig höst...!!

Kram Anna

Postat av: Charlotte Borneklint

Publicerad 2011-09-28 22:49:07

Naw... vad fiiin!!! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela