Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

Onsdag 30 maj

Publicerad 2012-05-30 21:07:28 i Blandat,

Halloj! Är ni kvar??? Någon =)

Vi är kvar i alla fall, i verkligheten på Mattisgården. Livet rusar på fort fort fort. Det är snart sommar och sommarlov och sommarjobb, precis som tidigare år. Kanske blir det sista sommaren på tidningen, kanske inte.

Lillebror, min lilla pärla, är kvar och vi har beslutat att köpa honom. Han passar oss perfekt och lever upp till alla förväntningar och mer därtill.

I måndags debuterade jag och han på hoppbanan och det gick ett sus i publiken - så snabba var vi och så fort gick det, och så bjöd vi på lite bocksprång också. De första för Lillebror och mej. Men vi kom runt och fick rosett.

Här kommer bilder:Tjejen och guldponnyn Saga var också med och hoppade. Och de hoppade högre än vad jag och Lillebror gjorde, mycket högre och kolla in stilen. Vilket fantastiskt ekipage!Vilma och Fia fick också visa vad de gick för. Och som vanligt skötte de sig utmärkt.

Nästa äventyr blir i morgon då Fia ska få följa med till ridklubben i staden och vara med på pay and jump. Det ska bli spännande och se hur hon reagerar där.

Ha en trevlig kväll, på återseende önska UZ

Kommentarer

Postat av: Lina i Boda

Publicerad 2012-05-30 22:47:03

Kul med uppdatering...jag är kvar :D Vill rida med dig och Lillebror i sommar...vore jättekul!

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-05-31 12:17:50

Är oxå kvar ;-)

Härligt att det går bra med Lillebror!Vad söta ni är du och Nellie! På fotona ser ni ut som två systrar.

Vi kommer gärna ut och hälsar på ngn dag! Julia vill gärna leka ( eller heter det "vara"?) med Nellie om hon känner för det. Hon är jättesugen på kompislek och hästmys!Kolla in min blogg om du vill...Kramar i massor

//Anna

Postat av: Lina

Publicerad 2012-06-01 16:22:05

Ulle, jag har fullt upp i helgen. Någon snitsel kan säkert sitta kvar...tror det. Men jag tror också att ni känner igen er :DHoppas ni får en härlig ridtur!

Postat av: Lina

Publicerad 2012-06-01 16:22:14

Ulle, jag har fullt upp i helgen. Någon snitsel kan säkert sitta kvar...tror det. Men jag tror också att ni känner igen er :DHoppas ni får en härlig ridtur!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela