Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

Fredag den 18 februari

Publicerad 2011-02-18 15:54:04 i Blandat,

Nu har det varit tyst ett tag, men här kommer ett litet inlägg. Vi mår bra. Har sportlov och njuter av att bara vara. Har haft god tid att vara med hästarna och vi har varit i ridhuset och tränat både i måndags och i går. I går fick både Saga och Vilma följa med för granntjejen ville vara med och träna.

I dag har vi varit ute med Dagmar, Vilma, Saga och tjejens bästisars nya ponny som heter Nelly. Det gick jättebra och även killarna red. Det är kul när vi kan göra saker tillsammans allihop. Lillkillen visar ett stort intresse för hästarna men storkillen gör det mest när det är många andra med och när det inte är för kallt, blött, varmt, eller jobbigt.

Här kommer några bilder från oss.Leia vilar i kvällssolen.Vår dräktiga isbjörn som bara växer och växer.Från ridningen i dag. Tjejen på Saga och storkillen på Vilma.

Hoppas att ni alla får en trevlig helg önskar UZ

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela