Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

Söndag 8 januari 2012

Publicerad 2012-01-08 17:59:58 i Blandat,

Hej igen!

God jul och gott nytt år och god fortsättning på 2012!

Ni är verkligen tappra ni få som ändå tittar in hit ibland. Tack för det! Det vore ändå roligare om ni kommenterade för då kanske jag får mer bloggenergi .... eller, vad säger ni ;)

Här på Mattisgården ringlar livet på som det brukar, lite upp och lite ner och så lite upp igen. Mest upp faktiskt!

Jul och nyår har förflutit på ett harmoniskt sätt och alla var nöjda och glada efter julafton i Kode och nyårsfirande i grannbyn.

Hästarna har överlevt i sina leriga hagar. Saga är mitt i sin vintervila, Leia har blivit igångsatt av en tjej i byn, Fia och Vilma rids av tjejen och hennes vänner och Manboy växer så det knakar.

Vi har förresten varit och slutmätt Vilma och årsmätt Saga. Tror ni att vi gjorde succé när vi kom in på kliniken bland alla fina stora tävlingsponnyer med vår lilla Vilma. Yapp! Dessutom var en av mätmännen shettisuppfödare så hon visade stor lycka över att någon satsade på sin shettis och inte bara hade den som sällskap. Kul! Vilma var i alla fall 101 cm och Saga var 120 cm så det var ju toppen. Precis som det ska vara.

Här kommer lite bilder från dagen.På återseende önskar UZ

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela