Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

Onsdag 30 maj

Publicerad 2012-05-30 21:07:28 i Blandat,

Halloj! Är ni kvar??? Någon =)

Vi är kvar i alla fall, i verkligheten på Mattisgården. Livet rusar på fort fort fort. Det är snart sommar och sommarlov och sommarjobb, precis som tidigare år. Kanske blir det sista sommaren på tidningen, kanske inte.

Lillebror, min lilla pärla, är kvar och vi har beslutat att köpa honom. Han passar oss perfekt och lever upp till alla förväntningar och mer därtill.

I måndags debuterade jag och han på hoppbanan och det gick ett sus i publiken - så snabba var vi och så fort gick det, och så bjöd vi på lite bocksprång också. De första för Lillebror och mej. Men vi kom runt och fick rosett.

Här kommer bilder:Tjejen och guldponnyn Saga var också med och hoppade. Och de hoppade högre än vad jag och Lillebror gjorde, mycket högre och kolla in stilen. Vilket fantastiskt ekipage!Vilma och Fia fick också visa vad de gick för. Och som vanligt skötte de sig utmärkt.

Nästa äventyr blir i morgon då Fia ska få följa med till ridklubben i staden och vara med på pay and jump. Det ska bli spännande och se hur hon reagerar där.

Ha en trevlig kväll, på återseende önska UZ

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela