Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

måndag 19 juli

Publicerad 2010-07-19 22:39:07 i Blandat,

Idag har vi fixat den nya hagen. Den blir superfin. Det är en äng mitt i skogen där grannarna slår hö, ängen har både skugga och öppna ytor så den passar prefekt till sommarhage. Vi slog i cirka 20 trästolpar och 80 plaststolpar och gjorde åt med nästan 900 meter tråd, så den blev ganska stor. I morgon ska vi släppa dit Leia och Fia för småhästarna skulle spricka om de gick där. Stort tack till mannen min som gjort det mesta arbetet. Tänk att en storstadskille kunde bli en så bra hästdräng =).

I kväll har vi dessutom varit ute på familjeridtur igen. Alla ville rida så vi drog ut på en liten runda. Fattar ni hur jag myser när alla hästarna och hela familjen är ute och rider samtidigt. Vilken dröm! Det blev en väldigt lugn ridtur, mest skritt.

Lugnet har lagt sig över Mattis igen och vi ska snart hämta nya krafter för en ny hemma-arbetsdag i morgon, sov gott önskar UZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela