Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

fredag 21 maj

Publicerad 2010-05-21 19:23:52 i Blandat,

Idag skulle vårt ridläger ha börjat ... var det tänkt ... men allt blir inte riktigt som man tänker sig. Bara ett par timmar innan lägret skulle börja ringer instruktören som hade några mil att åka och säger att hon inte kommer förrän i morgon. Dels berodde det på ett väntat oväder som skulle komma in över Fryele på eftermiddagen, dels berodde det på att hon led av sömnbrist och inte mådde riktigt bra.

Så det var bara att ringa runt till alla väntade elever och meddela att det inte blev något idag. Efter diskussion med de andra mammorna beslöt vi att avbeställa instruktören helt och hållet. När det bara blir en dag och resan fram och tillbaka kostar en hel del så kände vi att det måste gå att lösa på annat sätt.

Så efter ett antal telefonsamtal så lyckades jag få fatt i en lokal instruktör som tar de stora barnen i morgon på morgonen och en annan som tar de små barnen. På eftermiddagen ordnar vi en egen liten hopptävling och nöjer oss med det. Det blir en heldag med hästar, men till en femtedel av kostnaden. Så nu hoppas vi på bra väder ... och hittills har det inte varit något oväder här i Fryele heller.

Tjejen och en kompis som ändå skulle med hit efter skolan red ut på Vilma och Dennis en sväng nu på eftermiddagen, visst regnade det lite, men någon lång stund var det inte. Nu är de på party hos en kille i klassen.

För oss blir det snart fredagsmys, trevlig kväll önskar UZ

Kommentarer

Postat av: Lina

Publicerad 2010-05-22 17:40:30

Låter som ett helrätt beslut! Hoppas det blir lyckat! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela