Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

måndag 18 april

Publicerad 2011-04-18 21:16:54 i Blandat,

I dag fyller barnens farfar år! Stort grattis från oss på Mattisgården!

Gårdagens tävling gick alldeles utmärkt. Tjejen och ponnierna gjorde fyra finfina rundor. Först var det Vilma i 40 cm. Banan var ganska svår men tjejen klarade det alldeles utmärkt. Sedan var det Saga i 40 och även här blev det en lysande ritt. Problemen som tidigare funnits med att styra var som bortblåsta och både tjejen och Saga såg ut att trivas utmärkt. Det var ett hinder, en liten mur, som hon tittade lite på och gjorde ett gigantiskt språng över, men tjejen satt som klistrad och fortsatte fokuserat med sin ritt.

Hon var först ut med Saga i 50 cm och med sig in på banan hade hon även tränaren som hade med vår fina Leia. Tjejen och Saga gjorde återigen en fin ritt och klarade sig felfria - dagens tredje rosett.

 


För Leia och tränaren gick det också bra - men hindrena var alldeles för låga så hon bara sprang över och drog med sig en bom - alltså ingen rosett.Sist ut var tjejen på Vilma igen - spänningarna hade släppt och helt plötsligt var banan som bortglömd och tjejen visste inte riktigt var hon skulle och därför red hon fel väg ... så blir det ibland. Och vi bara skrattade och så fick hon fortsätta banan när den hade klarnat igen.
I dag har vi fått se en nyfödd fölunge också! Så nu längtar vi ändå mer efter att vår ska komma.

Ha en skön kväll önskar UZ

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela