Mattisgården

- handlar om familjen Z och livet med våra djur

söndag 3 april

Publicerad 2011-04-03 12:58:15 i Blandat,

I dag har världens bästa tjej med sina världens bästa ponnier debuterat i hoppning. Det var klubbhoppning på ridskolan och eftersom stalltjejen var bortrest så beslutade vi att tjejen fick ta båda ponnierna på egen hand.

Planen var att hon skulle hoppa båda i 40 cm. Hon började med Vilma som trots allt är lite mer erfaren och har varit där en gång tidigare med en annan ryttare. Rundan var helt exemplarisk. Lungt och stabilt, harmoniskt och tryggt. Inte en tveksamhet. Sedan var det dags för Saga. Det blev lite mer vingligt och hon blev lite stark så tjejen fick svårt att styra. Två hinder sprang hon förbi, men tjejen guidade ändå henne på ett mycket bra sätt och vi strålade allihop när ekipaget kom ut.

Snabbt beslöt vi oss för att ta Vilma i 50 cm också och tjejen och hon återupprepade samma fina runda. Två rosetter och stor glädje och stolthet på Mattisgården i dag.

Här kommer lite bilder.Ha en skön söndagseftermiddag önskar UZ

Kommentarer

Postat av: hugo och johanna

Publicerad 2011-04-03 20:43:19

Vad roligt att se! Du är så bra Nellie.

Vi längtar!

Postat av: Lina & Cärla

Publicerad 2011-04-03 22:32:40

Så duktigt! Grattis från oss i Boda

Postat av: Anna, Linas gamla hästskötare till Saga

Publicerad 2011-04-08 20:01:10

STORT grattis från Norra hult....det va bra gjort!!

Kram fam Hagelvik

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

UZ

Jag skriver om vardagen för familjen Z och livet med våra fyra hästar, Dennis, Vilma, Finemang och Leia. Jag skriver främst för att jag själv ska memorera allt som händer och sker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela